Reviews

Gewoon doen!

Fantastisch concept op prima locatie. Wij hadden Ocean Lodge voor een weekend en werkelijk aan alles is gedacht. Bij twijfel, gewoon doen!!!

Mathijs Bax Ocean Lodge 6 juli 2018

Een heerlijke week in de Pacific Lodge!

Wat een heerlijke week hebben we gehad in de Pacific Lodge! De lodge is heel leuk aangekleed en zeer compleet ingericht. We hadden super weer, dus konden veel gebruik maken van de prachtige buitenplaats. De bedden waren voor ons (beiden 1.85m) iets te kort, maar het lag heerlijk. Het enige wat wij gemist hebben, was een vriesvakje in de koelkast, maar we mochten gebruik maken van de vriezer bij de receptie. De omgeving is prachtig en er is veel te doen. We komen graag nog eens terug!

Rachel Lindemans Pacific Lodge 15 juni 2018

We zouden zo weer terug willen!

Wat een geweldige dagen hebben we samen met de kids gehad in de prachtige Ocean Lodge! We zouden zo weer terug willen! Het ziet er echt zo mooi uit als in de video. Op de camping zelf was tijdens onze dagen (Meivakantie 2018) niet veel te doen, maar in de omgeving is dan wel weer genoeg te beleven.

Waldo Smeets Ocean Lodge 28 mei 2018

Well equipped and lovely!

Fantastic stay at the Ocean Lodge. The lodge is so well equipped and lovely!

Nicole Beck Ocean Lodge 22 mei 2018

Super naar ons zin

Ja we hebben het super naar ons zin gehad en prachtig weer. Tot volgende keer!

Haico Krijnen Jungle Lodge 9 mei 2018

Aan echt alles is gedacht

Top midweek gehad in de Bohemian Summer lodge. De lodge heeft heel leuk uitzicht op de visvijver en ligt op een rustige plek op de camping. Mooi ingericht en aan echt alles is gedacht. De omgeving biedt zoveel leuk voor jong & oud, wij komen nog eens terug.

Ilse Sieuwers Bohemian Summer Lodge 30 april 2018