Reviews

Sfeervol, ruim en zeer vakkundig verbouwd verblijf

We hebben een geweldig weekend achter de rug. De Pacific Lodge is heerlijk ruim en zeer vakkundig verbouwd tot een mooi verblijf. Er hangt een fijne sfeer zowel binnen als buiten met een (deels overdekte) veranda met houtkachel. Aan alles is gedacht, zelfs dekentjes voor als het wat afkoelde in de avond. Den Osse heeft een fijn zwembad. In de nabije omgeving is van alles te doen. We waren graag nog wat langer gebleven.

van Dorsten Pacific lodge 3 juli 2020

Wunderbare Woche

Wir hatten eine wunderbare Woche bei Euch. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Daniel Pacific lodge 22 juni 2020

Tolle Woche in der Ibiza Lodge

Wir hatten eine tolle Woche in der Ibiza Lodge und hatten uns sehr sehr wohl gefühlt - liebevolle Details und schöne Handarbeit! Wir kommen gerne wieder.

Michaela Ibiza Lodge 19 juni 2020

Heerlijk plekje

Het was super, heerlijk plekje en erg fraai qua opzet en inrichting en het weer was natuurlijk ook top! Zeker voor herhaling vatbaar.

Yvonne Tarifa lodge 5 juni 2020

Genoten bij jullie!

We hebben écht genoten van jullie huisje. Knap staaltje vakmanschap. Nog nooit een huisje gehad met zoveel bergruimte, zo’n fijne sfeer, zulk tof servies, een complete buitenkeuken, een heerlijke verranda met houtkachel, zachte dekentjes voor als het toch nog wat fris was… HEERLIJK!

We hadden er graag de hele zomer gebleven ????

Patricia Tarifa lodge 29 mei 2020

BBQ en Buitenhaard goed gebruikt

Wij zijn met onze 3 kids vorige week in de Ibiza Lodge verbleven; de lodge en het buitenverblijf zijn prachtig. Heel sfeervol ingericht. De BBQ en Buitenhaard zijn veelvuldig gebruikt. Direct naast de Ibiza Lodge staat nog een Lodge van STOERbuiten en iets verderop nog 1. Erg leuk omdat daar ook een jong gezin in zat op het verder van wat oudere gasten voorzien veldje. De lodges van STOERbuiten staan verspreid op de camping, kijk dus goed waar je wilt zitten. Het naast gelegen Landal Park heeft een ballenbak en binnenzwembad, erg goed voor de dagen dat het minder weer is. Bij goed weer kan je krabbetjes vangen aan de dijk, daar hebben de kinderen zich uren mee vermaakt. We hebben echt een heerlijke week gehad! Zeker een aanrader.

Marion Ibiza Lodge 14 augustus 2019