Reviews

Een heerlijke ontspannen glamping verblijf.

Dit was echt glamping. Van alle gemakken voorzien en op de mooiste plek van de camping. Vrij uitzicht met in de verte de zee.

Bella Vista Lodge 26 september 2021

Fantastisch

Het was een heerlijk verblijf. Zeker voor herhaling vatbaar. Zowel het huis als de camping zelf. Heel fijn hoe het huis tot in de details ingericht is met accessoires (bvb keramieken schaaltjes). Het enige wat we misschien nog handig hadden gevonden was een microgolfoven. Maar dat is enkel omdat we met kleine kinderen op pad waren en we een paar dagen regen hadden.

Costrop Belves Lodge 11 september 2021

Comfort, sfeer en ideale lokatie!

Voor ons de tweede keer op de camping en we hebben al diverse lodges 'bewoond'! Allemaal zijn ze even volledig en praktisch ingericht. Overal is aan gedacht! Bovenal is de sfeer en de mogelijkheid om 's avonds bij een vuurtje buiten te zitten en eventueel te bbq-en vooral van grote toegevoegde waarde.<br> De camping is lekker rustig en groen en door het zwembad en de ligging aan zee ideaal!!

Moon Tøff Lodge 8 september 2021

Aan alles is gedacht

Héérlijk verblijf in schoon, gezellig vakantiehuis Binnen is het netjes en het heeft een prima keukentje. Aan alles is gedacht. Fijne lounge set maar ook goede douche, lekker bed. Niet alleen functioneel maar ook mooie details. Wij komen zeker nog een keer terug!

Janssen Bohemian lodge 1 december 2020

Knap stoere vakantie lodge in het evenzo knap stoere Zeeland

Op het laatste moment hebben we de super mooie en Stoere jungle lodge kunnen boeken zodat we er toch nog een weekje "op vakantie" konden gaan. Genieten van het mooie zeeland vanuit een mooie uitvalbasis, camping denOsse

Zwam Jungle lodge 27 juli 2020

Het Spanje van Nederland daar ☀️

Heerlijke locatie, prachtige lodge en leuke omgeving! Wij gaan zeker nog een keer!

vd Berg Tarifa lodge 26 juli 2020