Reviews

Mooie plekje

We hebben ontzettend genoten van de heerlijke plek die zo enorm stijlvol is ingericht. Het haardje, met de loungeruimte buiten heeft mij (samen met mijn boek en wijntje) vele zalige uren gegeven. Nogmaals veel complimenten voor dit mooie plekje en jullie flexibiliteit!

Ineke Gielen Ibiza Surf Lodge 5 september 2018

Wunderschöner Lodgeurlaub

Einfach Alles. Ich fand es wunderbar dort. Die Unterkunft sowie den Campingplatz und da Region, und ich was allein dort. Die Lodges sind sehr schon u außergewöhnlich. Alles da, super auch für Paare, Freunde, Familie. Drumherum ist für jeden was zu finden. Ruhe, Natur, Strand, Wassersport und natürlich auch Party. Ich fand es perfekt.

Anoniem Pacific Lodge 1 september 2018

Echt genoten van de lodge en het mooie Zeeland!

Ons verblijf was, ondanks de verstopping, heerlijk. Echt genoten van de lodge en het mooie Zeeland. Wij vonden 'even pauze' bij de duikersplek ook een aanrader om een hapje te eten. Helaas wilden de krabbetjes niet bijten, maar we hebben toch veel plezier gehad van de zelfgemaakte hengel. Helaas wilde de buurman niet boeren, dus de heksensoep ging aan onze neus voorbij 😉. Wie weet tot een later verblijf.

Marloes Berndsen Ibiza Lodge 27 augustus 2018

Kamperen in luxe

"Heerlijk genoten in deze fantastisch gerenoveerde STOERbuiten lodge. Kamperen in luxe; het ontbreekt aan niets. De Tarifa Lodge beschikt over een grote buiten veranda met een heerlijke plek om ‘s avonds lekker lang buiten te zitten onder het genot van een hapje, drankje en heerlijk haardvuur. Ultiem genieten in eigen land."

Gyselle Klessens Tarifa Lodge 20 augustus 2018

Zo ontzettend leuk en comfortabel ingericht!

We hebben het erg fijn gehad in de Jungle Lodge. Jullie hebben het zo ontzettend leuk en comfortabel ingericht! Zelfs over de handdoekhaakjes is nagedacht. Een klein minpuntje: er zit geen vriesvakje in de koelkast. Met de enorme warmte was dat wel fijn geweest om onze koelelementen voor een dagje strand in koud te houden. Wie weet tot volgend jaar!

Kunera Oord Jungle Lodge 8 augustus 2018

Je wordt er instant vrolijk

Wij verbleven in de Pacific lodge waar we ons vanaf de eerste minuut thuis voelden. Héél gezellig ingericht, je wordt er instant vrolijk van en je leeft heel veel buiten zelfs tot in de latere uurtjes met glaasje bij een knetterend vuurtje in de houtkachel. Super dat jullie gekozen hebben voor een kleinschalige camping die overigens ook top was! Een warme aanrader!

Ines Geudes Pacific Lodge 25 juli 2018