Reviews

A wonderful stay

Dear Alice, It has been a wonderful stay at your place! Thanks a lot, especially for the BBQ equipment and fire place. Dank je wel & see you next time.

Foto review Stefanie Russman

Stefanie Russman Ocean & Jungle Lodge 15 mei 2017

Super locatie

Wat een te gekke Ibiza lodge van @stoerbuiten… compleet ingericht en van alle gemakken voorzien! Super locatie in Zeeland. #brouwershaven #vakantiegevoel #familietime #buitenzitten #vuurtjestoken

Janneke v.d. Burgt Ibiza Lodge 6 mei 2017

Tof concept

Genoten in Zeeland in de Ocean Lodge van STOERbuiten. Tof concept van Dirk van Leeuwen en Alice Pulles, aanrader!

Foto review Renate Rijken

Renate Rijken Ocean Lodge 5 mei 2017

Lekker comfortabel

Met Pasen een paar heerlijke dagen gehad. De lodge zelf is lekker comfortabel met goede verwarming. De grote veranda maakt het helemaal af, je kan de hele dag in de zon zitten. En 's avonds gezellig voor de open haard buiten. Ook voor de kinderen top, veel speelruimte met een grote trampoline.

Michiel Haffmans Jungle Lodge 17 april 2017

Een fantastisch paasweekend

We hebben een fantastisch paasweekend gehad in de Ocean Lodge. Het zag er nog mooier uit als op de foto's. Het is van alle gemakken voorzien, heerlijk geslapen en vooral de avonden op de veranda met open haard waren geweldig. De trampoline naast de lodge was een groot succes voor de kinderen. We komen graag een keer terug!

Merel Hobbelink Ocean Lodge 17 april 2017

Genieten van het campingleven

Afgelopen Pasen hebben we alweer voor de tweede keer een lodge gehuurd bij STOERbuiten op Camping Den Osse. Wij zijn geen kampeerders maar kunnen dankzij deze lodges absoluut van het campingleven genieten. We verbleven nu in de Jungle lodge. Ook hier was alles weer tot in de puntjes verzorgd en was er heel veel aandacht besteed aan de inrichting en het thema. Hoogtepunt blijft voor mij het s avonds buiten zitten bij de veranda haard. We hebben wederom genoten en komen graag nog eens terug.

Nair Martins Jungle Lodge 17 april 2017