STOERbuiten zijn wij

In 2016 is STOERbuiten ontstaan vanuit onze wens om een mooie, royale en inspirerende uitvalsbasis te creëren ergens op een fijne plek. We maakten de eerste lodge op basis van een oude stacaravan, die we geheel in onze eigen stoere stijl hebben verbouwd.

Omdat we groot belang hechten aan een natuurlijke omgeving hebben we materialen gebruikt die opgaan in de omgeving. De inrichting van een lodge moet als thuis voelen en inspireren, zodat je in alle comfort optimaal kunt genieten van quality time met mensen van wie je houdt.

Ook wilden we het genieten vergroten door een ruime buitenbeleving toe te voegen aan de lodge. Een royaal terras met een overdekte veranda, sfeervolle loungebanken en een terraskachel om op elk moment buiten te kunnen zijn. Een heerlijke ruime eettafel en BBQ maken de beleving compleet.

Kortom, een STOERbuitenbeleving staat voor maximaal genieten in een duurzame inspirerende lodge op een heerlijke plek voor het hele gezin.

Dirk zorgt voor de ‘hardware’, het bouwen van onze lodges, terwijl Alice de unieke uitstraling en stijl bedenkt, Samen hebben we hierbij één ding voor ogen: een duurzame en inspirerende woonbeleving creëren voor binnen en buiten op een fijne plek om te genieten met je dierbaren. Want dat is waar STOERbuiten voor staat.