STOERbuiten zijn wij

Als ultieme levensgenieters kunnen wij, Alice en Dirk, ons een vakantie niet anders voorstellen dan heerlijk buiten met onze jongens genieten van elkaar. Vakantie op de camping zit ons in de genen. STOERbuiten, dat zijn wij!

Waar we het vroeger nog leuk vonden in een tentje, zijn we dat kneuterige nu toch echt ontgroeid. We hebben behoefte aan meer ruimte en comfort. Het kampeergevoel voor de kinderen, maar voor ons toch echt die eigen toilet en heerlijke douche.

Iedere zomer trekken we eropuit.

Vroeger met de tent, daarna met een eigen caravan en vervolgens zochten we naar een soort ‘next level’. Een eigen vakantiehuis, het liefst in Zeeland, maar dan anders. En dat anders is STOERbuiten geworden.

Waarbij Dirk zorgt voor de ‘hardware’, het opknappen van onze stacaravans. Terwijl Alice zich stort op de uitstraling, de verpakking. Samen hebben we hierbij één ding voor ogen: comfortabel genieten. Want dat is waar STOERbuiten voor staat. Moderne kwaliteit met een vintage uitstraling. Comfortabel kamperen. Vrienden noemen het ook wel gekscherend ‘kamperen voor kakkers’. Op naar de camping dus. En laat je afwasteiltje vooral thuis.