STOERbuiten lodges op
Les Charmes, Frankrijk

Het verhuurseizoen van 2022 van camping Les Charmes loopt van 15 april tot 25 september 2022.

Klik voor beschikbaarheid en prijzen per lodge op: meer informatie

Filter accommodaties
Niet geselecteerd
Selecteer uw gewenste aankomstdag

Kamperen in de Dordogne

Camping Les Charmes is rustig en natuurlijk gelegen in het hart van de Dordogne te midden van vele bezienswaardigheden. Kastelen, grotten, karakteristieke dorpen, een leuke markt bezoeken of een mooie kanotocht maken, het kan allemaal in de buurt van deze camping.

Op de camping is er genoeg te doen voor de kinderen! Heerlijk genieten van het zwembadencomplex, bestaande uit een buitenbad en een overdekt zwembad met peuterbadje of vlieg van de dubbele glijbaan voor nog meer waterpret. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om te dromen op één van de comfortabele ligbedden. Ook kun je met de kinderen lekker spelen in de speeltuin of in het bos rond de camping, een balletje slaan op de tennisbaan, jeu de boules of tafeltennissen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Na een leuke dag ontspannen op het terras met een goed glas genieten van het prachtige uitzicht en de zonsondergang. Camping Les Charmes biedt een breed aanbod van ingrediënten voor een topvakantie!

Jouw manier van vakantie vieren? 
Huur dan een STOERbuitenlodge! 
Boek nu je favoriete plekje.

De omgeving van
 Camping Les Charmes, Frankrijk

In de omgeving van Camping Les Charmes is er altijd iets te doen, zowel voor actievelingen als natuur- en cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld een van de leuke stadjes in de Dordogne of breng een bezoek aan een grot. Of ga op avontuur: je kunt denken aan paardrijden, boogschieten, paintballen, survivallen, kanoën, raften, en canyoning. Voor een mooi uitzicht over de hele Dordogne kan je een rondvlucht maken of langs een rotswand klimmen.

Locatie STOERbuiten camping Les Charmes

Malartigue haut 225 Chemin des Charmes, 24200 Saint-André-d'Allas, Frankrijk