Reviews

Heerlijk buitenterras

We waren heel tevreden over het chalet. Voorzien van alle comfort en gezellig ingericht. Buitenterras heeft grote meerwaarde. Een aanrader!

Simon & Ines Pacific Lodge 22 juli 2019

Heerlijke week Italië

Onze week in de lodge in Italië zit er alweer op helaas. Wat een geweldige lodge op een prachtige plek, prachtig ingericht en van alle comfort voorzien! We hebben het heerlijk gehad.

Marije Breeze Lodge (Italië) 13 juli 2019

Leuke details

Wat een heerlijk chalet! Goed uitgerust en met mooi servies ed. Leuke details zoals kussentjes en plaids voor bij de veranda. Erg rustig en gezellig plekje voor lange avonden.

Desiree Tarifa Lodge 18 juni 2019

Heerlijke avonden bij de haard

Wij vonden het huisje echt super. Heel mooi gedaan, zowel binnen als buiten. We hebben alle avonden heerlijk buiten bij de haard gezeten. Enige dat vooral de kinderen jammer vonden was de minder goede wifi verbinding. Wij raden Stoerbuiten zeker aan bij anderen.

Christianne Tarifa Lodge 12 juni 2019

Prima huisje

Wij hebben genoten van de vakantie en de huisjes waren prima. Ideaal dat we 2 huisjes naast elkaar konden boeken. Enige nadeel, de wifi is wat beperkt.

Peter Ocean en Jungle Lodge 4 juni 2019

Aan alles gedacht

Een heerlijk lang weekend gehad in de Ocean Lodge. Wat een fijne plek en het ziet er zeer gezellig uit. Schuin tegenover zit nog een Lodge (Jungle Lodge) wat heerlijk is om met vrienden of 2 gezinnen te zitten. Niets ontbreekt, trampoline, BBQ, gezellige zithoekjes. Ook de Nespresso inclusief koffie is aanwezig, alles wat je nodig hebt tijdens een verblijf. Zeker een aanrader op een knusse camping in een mooi stukje zeeland.

Maike Ocean Lodge 22 mei 2019