Reviews

Kamperen in luxe

"Heerlijk genoten in deze fantastisch gerenoveerde STOERbuiten lodge. Kamperen in luxe; het ontbreekt aan niets. De Tarifa Lodge beschikt over een grote buiten veranda met een heerlijke plek om ‘s avonds lekker lang buiten te zitten onder het genot van een hapje, drankje en heerlijk haardvuur. Ultiem genieten in eigen land."

Gyselle Klessens Tarifa Lodge 20 augustus 2018

Zo ontzettend leuk en comfortabel ingericht!

We hebben het erg fijn gehad in de Jungle Lodge. Jullie hebben het zo ontzettend leuk en comfortabel ingericht! Zelfs over de handdoekhaakjes is nagedacht. Een klein minpuntje: er zit geen vriesvakje in de koelkast. Met de enorme warmte was dat wel fijn geweest om onze koelelementen voor een dagje strand in koud te houden. Wie weet tot volgend jaar!

Kunera Oord Jungle Lodge 8 augustus 2018

Je wordt er instant vrolijk

Wij verbleven in de Pacific lodge waar we ons vanaf de eerste minuut thuis voelden. Héél gezellig ingericht, je wordt er instant vrolijk van en je leeft heel veel buiten zelfs tot in de latere uurtjes met glaasje bij een knetterend vuurtje in de houtkachel. Super dat jullie gekozen hebben voor een kleinschalige camping die overigens ook top was! Een warme aanrader!

Ines Geudes Pacific Lodge 25 juli 2018

Goede uitvalsbasis om even lekker weg te zijn!

Twee heerlijke weken hebben wij gehad in de Ocean lodge! Een gezellige en complete inrichting met mooie veranda met houtkachel zorgen voor een relaxte vakantie. De gemoedelijke camping ligt op loopafstand van het Grevelingenmeer, vlakbij stranden die goed bereikbaar zijn en leuke stadjes waar genoeg te doen is (Brouwershaven, Zierikzee). Een goede uitvalsbasis om even lekker weg te zijn!!

Karlijn de Roos Ocean Lodge 19 juli 2018

Goede zorgen en mooie accommodatie

Wij hebben een heerlijke week gehad, wat een supermooie Lodge... We hebben zelfs een avond binnen gezeten (terwijl het eigenlijk te mooi weer was) om van de sfeer/ inrichting te genieten. Heb voor thuis al een paar kussens gekocht om de bohemien sfeer nog vast te houden. Dank je wel voor de goede zorgen en de mooie accommodatie. Ik ga hem zeker aan anderen aanbevelen en we hopen zelf ook nog eens terug te komen.

Danielle van de Laar Bohemian Summer Lodge 15 juli 2018

Echt heel bijzonder

We hebben een lekkere vakantie gehad in Zeeland. Jullie lodges zijn echt heel bijzonder van opzet en met veel smaak ingericht!

Stefanie van de Klis Ibiza Surf Lodge 12 juli 2018