Reviews

Een heerlijk verblijf in een sfeervolle en privé gelegen lodge met alle facilteiten voor het binnen- en buitenleven

Wat een sfeervolle accommodatie is de Pacific Lodge! Toen we aankwamen, kregen we ondanks het Nederlandse regenachtige weer toch gelijk een vakantiegevoel. Vanwege het weer waren we blij met de grote loungebank en het zitje binnen, het kacheltje, de warmteplaten en de gezellige overdekte zithoek op de veranda met terrashaard. Zodra het zonnetje scheen, zaten we heerlijk aan de picknicktafel of in de zitjes buiten. De veranda is heel ruim, maar je zit toch privé en de styling van het geheel is natuurlijk top. Je moet wel even op de hand afwassen, dat vonden we niet erg, maar wat we wel een beetje misten was een vriesvakje in de koelkast. Het is een kleine camping in een rustige en mooie omgeving, maar met voldoende faciliteiten en mogelijkheden tot uitstapjes. Wat ons betreft een aanrader!!

Zigterman-Simonis Pacific lodge 23 juli 2020

Delightful stay!

We had a wonderful stay in this beautiful and sturdy wooden lodge. The view was great and we enjoyed the generous equipment of the lodge. The campsite was also lovely with a good swimming pool and the attractive and tasty restaurant. Definitely worth repeating!

Marco Breeze 20 juli 2020

Uitzicht op Italiaans dorp

Hip en nieuw ingericht verblijf met uitzicht op Italiaans dorp.

Provoost Breeze lodge 20 juli 2020

Sfeervol, ruim en zeer vakkundig verbouwd verblijf

We hebben een geweldig weekend achter de rug. De Pacific Lodge is heerlijk ruim en zeer vakkundig verbouwd tot een mooi verblijf. Er hangt een fijne sfeer zowel binnen als buiten met een (deels overdekte) veranda met houtkachel. Aan alles is gedacht, zelfs dekentjes voor als het wat afkoelde in de avond. Den Osse heeft een fijn zwembad. In de nabije omgeving is van alles te doen. We waren graag nog wat langer gebleven.

van Dorsten Pacific lodge 3 juli 2020

Wunderbare Woche

Wir hatten eine wunderbare Woche bei Euch. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Daniel Pacific lodge 22 juni 2020

Tolle Woche in der Ibiza Lodge

Wir hatten eine tolle Woche in der Ibiza Lodge und hatten uns sehr sehr wohl gefühlt - liebevolle Details und schöne Handarbeit! Wir kommen gerne wieder.

Michaela Ibiza Lodge 19 juni 2020