STOERbuiten lodges op
Mar Y Sierra, San Costanzo, Italië

Aankomst en vertrek
Selecteer uw gewenste aankomstdag

Italiaanse terrassencamping, Mar Y Sierra

Camping Mar Y Sierra is een sfeervolle kleinschalige terrassencamping in de Marche. Je kijkt vanuit deze rustige terrassencamping uit over de vallei en bij helder weer zie je zelfs de zee in de verte glinsteren. Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje en een zwembad. Ze bieden fietsexcursies aan en er zijn tál van wandelpaden en droomplaatsen in de buurt.

Het Restaurant-Pizzeria Mar y Sierra is ondergedompeld in een groene oase op de prachtige heuvels van San Costanzo. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ze beschikken over een grote eetzaal, een prachtige buitenruimte met uitzicht op twee mooie zwembaden en een terras dat grenst aan speeltoestellen. Heerlijk eten en drinken in een ontspannen sfeer, genieten van la dolce vita.

Jouw manier van vakantie vieren? 
Huur dan een STOERbuitenlodge! 
Boek nu je favoriete plekje.

De omgeving van
Mar Y Sierra, San Costanzo, Italië

De camping ligt in het zonnige Le Marche, op 10 kilometer van het strand aan de Adriatische Zee, je staat binnen 15 minuten met je voeten in het zachte strand bij Torrette. Met bergen op de achtergrond en met uitjes in het verschiet naar de oude karakteristieke plaatsen Gradara, Fano en Urbino.

Locatie's STOERbuiten Mar Y Sierra

 Strada San Gervasio, 3 – 61039 Stacciola di San Costanzo • Italië