STOERbuiten lodges op
7Huizen aan Zee, Looperskapelle

7Huizen aan zee is een sfeervolle minicamping vlakbij zee en het Grevelingenmeer! 7Huizen aan Zee staat voor samen zijn, een buitenplaats waar jong en oud optimaal kan genieten van alles wat het Zeeuwse land en strand te bieden heeft. 7Huizen aan Zee biedt broodjesservice aan in het weekenden tijdens de schoolvakanties.

In de maanden juli en augustus kunt u aanschuiven bij de table d'hote. Deze gezamenlijke maaltijd met streekproducten wordt twee keer per week georganiseerd op het terras bij de Huyskamer. Verdere informatie over prijzen en deelname ontvangt u bij aankomst.

De STOERbuiten lodges zijn zeer ruimtelijk geplaatst op het erf ‘Buitenplaats de Duif’ en met elkaar verbonden door hidden doors in heggen en een gezamenlijke vuurplaats. Op de verschillende terrassen zijn er verschillende outdoor elementen, zoals een hangstoel of schommel.

7Huizen - Huiskamer - Buiten
7Huizen - Huiskamer - binnen
7huizen - keuken

Jouw manier van vakantie vieren? 
Kom dan een stoer vakantiehuisje huren!
Boek nu je favoriete plekje.

Boeken

Boek een STOERbuitenlodges, voor beschikbaarheid en meer informatie klik op de button bij de lodge.

Locatie 7Huizen aan Zee: Land lodge - NIEUW in 2019! 

Locatie 7Huizen aan Zee: Strand lodge - Nieuw in 2019!

Familie weekend?

Diverse lodges staan bij elkaar op het derde erf de Buitenplaats 'De Duif'. Het is ideaal voor als je met meerdere gezinnen of samen met vrienden wilt reserveren.

De Strand lodges (2 en 3) en Land lodges (1 en 4) lodges staan naast elkaar met de natuur als verbindende factor en een hidden door in de heg. 

De omgeving van
7Huizen aan Zee, Zeeland

Deze minicamping is met name populair vanwege de centrale maar toch rustige ligging: dichtbij het strand, watersportparadijs de Brouwersdam, duiklocaties en fietsroutes. Voorzieningen, als een supermarkt, restaurants etc. vindt u vlakbij in Scharendijke.

Locatie's STOERbuiten 7Huizen aan Zee

Nieuwe Kerkweg 2, 4322 TH Scharendijke