STOERbuiten lodges op
7Huizen aan zee, Looperskapelle

Klik voor beschikbaarheid en prijzen per lodge op: meer informatie

Filter accommodaties
Niet geselecteerd
Selecteer uw gewenste aankomstdag
Voorzieningen
Algemene voorzieningen (2)
1
1
Internet (1)
1
Veiligheid (3)
1
1
1

Contactgegevens

Heb je een vraag over camping 7Huizen aan Zee of over onze lodges. 
Neem contact op met Pauline op het nummer 0111-202 777 of mail naar info@7huizen-aanzee.nl


Minicamping nabij het grevelingenmeer

7Huizen aan zee is een sfeervolle minicamping vlakbij zee en het Grevelingenmeer! 7Huizen aan Zee staat voor samen zijn, een buitenplaats waar jong en oud optimaal kan genieten van alles wat het Zeeuwse land en strand te bieden heeft. 7Huizen aan Zee biedt broodjesservice aan in het weekenden tijdens de schoolvakanties.

In de maanden juli en augustus kunt u aanschuiven bij de table d'hote. Deze gezamenlijke maaltijd met streekproducten wordt twee keer per week georganiseerd op het terras bij de Huyskamer. Verdere informatie over prijzen en deelname ontvangt u bij aankomst.

De STOERbuiten lodges zijn zeer ruimtelijk geplaatst op het erf ‘Buitenplaats de Duif’ en met elkaar verbonden door hidden doors in heggen en een gezamenlijke vuurplaats. Op de verschillende terrassen zijn er verschillende outdoor elementen, zoals een hangstoel of schommel. De lodges zijn vrij van huisdieren.

7Huizen - Huiskamer - Buiten
7Huizen - Huiskamer - binnen
7huizen - keuken

Jouw manier van vakantie vieren? 
Huur dan een STOERbuitenlodge!
Boek nu je favoriete plekje.

Familie weekend?

Diverse lodges staan bij elkaar op het derde erf de Buitenplaats 'De Duif'. Het is ideaal voor als je met meerdere gezinnen of samen met vrienden wilt reserveren.

De Strand lodges (2 en 3) en Land lodges (1 en 4) lodges staan naast elkaar met de natuur als verbindende factor en een hidden door in de heg. 

De omgeving van
7Huizen aan Zee, Zeeland

Deze minicamping is met name populair vanwege de centrale maar toch rustige ligging: dichtbij het strand, watersportparadijs de Brouwersdam, duiklocaties en fietsroutes. Voorzieningen, als een supermarkt, restaurants etc. vindt u in Scharendijke.

Locatie's STOERbuiten 7Huizen aan Zee

Nieuwe Kerkweg 2, 4322 TH Scharendijke