Reviews

Aan alles gedacht

Een heerlijk lang weekend gehad in de Ocean Lodge. Wat een fijne plek en het ziet er zeer gezellig uit. Schuin tegenover zit nog een Lodge (Jungle Lodge) wat heerlijk is om met vrienden of 2 gezinnen te zitten. Niets ontbreekt, trampoline, BBQ, gezellige zithoekjes. Ook de Nespresso inclusief koffie is aanwezig, alles wat je nodig hebt tijdens een verblijf. Zeker een aanrader op een knusse camping in een mooi stukje zeeland.

Maike Ocean Lodge 22 mei 2019

wunderbare Unterkunft

Danke noch einmal für die tolle Unterstützung und nicht zuletzt die wunderbare Unterkunft. Wit hatten 4 schöne Tage und haben uns alle sehr wohl gefühlt.

Sven Jungle Lodge 15 mei 2019

Heerlijke vakantie

Onze vakantie bij Stoerbuiten is supergoed bevallen. Het huis is van alle gemakken voorzien, een BBQ, heerlijke buitenkachel voor lange gezellige avonden buiten, lekkere loungehoek (zowel binnen en buiten), noem maar op! Door de zomerse, vrolijke inrichting en styling van het huis kom je gelijk in vakantiestemming.

Zeker een aanrader, wij gaan terug!

Mathilde Ocean Lodge 30 april 2019

Super

wir hatten einen schönen Aufenthalt im Pacific Lodge. Tolle Einrichtung und gemütlich! Trotz schlechten Wetters konnten wir in der Umgebung viel unternehmen. Die Campingplatzbetreiber waren superfreundlich!

Bestimmt bis bald!

Susanne Pacific Lodge 28 april 2019

Super bedankt!

Het was een zalige vakantie! Jullie verblijf was heel mooi, het overdekte gedeelte was mijn favo plekje! We hadden dan ook heel mooi weer!

Wij komen zeker nog eens terug!

Hilke Tarifa Lodge 28 april 2019

Dank je wel

Wij hebben heerlijke dagen gehad. Dank je wel! Leuk ook dat we jou nog even hebben gezien. Het huis is heerlijk! En zeker een aanrader voor de volgende keer!

Irma Ibiza Lodge 26 april 2019