Reviews

Aan alles is gedacht

Héérlijk verblijf in schoon, gezellig vakantiehuis Binnen is het netjes en het heeft een prima keukentje. Aan alles is gedacht. Fijne lounge set maar ook goede douche, lekker bed. Niet alleen functioneel maar ook mooie details. Wij komen zeker nog een keer terug!

Janssen Bohemian lodge 1 december 2020

Knap stoere vakantie lodge in het evenzo knap stoere Zeeland

Op het laatste moment hebben we de super mooie en Stoere jungle lodge kunnen boeken zodat we er toch nog een weekje "op vakantie" konden gaan. Genieten van het mooie zeeland vanuit een mooie uitvalbasis, camping denOsse

Zwam Jungle lodge 27 juli 2020

Het Spanje van Nederland daar ☀️

Heerlijke locatie, prachtige lodge en leuke omgeving! Wij gaan zeker nog een keer!

vd Berg Tarifa lodge 26 juli 2020

Een heerlijk verblijf in een sfeervolle en privé gelegen lodge met alle facilteiten voor het binnen- en buitenleven

Wat een sfeervolle accommodatie is de Pacific Lodge! Toen we aankwamen, kregen we ondanks het Nederlandse regenachtige weer toch gelijk een vakantiegevoel. Vanwege het weer waren we blij met de grote loungebank en het zitje binnen, het kacheltje, de warmteplaten en de gezellige overdekte zithoek op de veranda met terrashaard. Zodra het zonnetje scheen, zaten we heerlijk aan de picknicktafel of in de zitjes buiten. De veranda is heel ruim, maar je zit toch privé en de styling van het geheel is natuurlijk top. Je moet wel even op de hand afwassen, dat vonden we niet erg, maar wat we wel een beetje misten was een vriesvakje in de koelkast. Het is een kleine camping in een rustige en mooie omgeving, maar met voldoende faciliteiten en mogelijkheden tot uitstapjes. Wat ons betreft een aanrader!!

Zigterman-Simonis Pacific lodge 23 juli 2020

Delightful stay!

We had a wonderful stay in this beautiful and sturdy wooden lodge. The view was great and we enjoyed the generous equipment of the lodge. The campsite was also lovely with a good swimming pool and the attractive and tasty restaurant. Definitely worth repeating!

Marco Breeze 20 juli 2020

Uitzicht op Italiaans dorp

Hip en nieuw ingericht verblijf met uitzicht op Italiaans dorp.

Provoost Breeze lodge 20 juli 2020