Reviews

Super gezellig en mooi ingericht

We hebben heerlijk genoten van de Jungle Lodge. Super gezellig en mooi ingericht. Het was echt glamping in en om deze lodge!!!

Elles Tiems-van Driel Jungle Lodge 3 september 2016

We voelden ons gelijk thuis

We hebben enorm genoten in de prachtige Ibiza lodge van STOERbuiten. We voelden ons gelijk "thuis" met alle mooie spulletjes, sfeer en leuke locatie. Voor herhaling vatbaar en voor iedereen aan te raden!

Anita van Hartskamp Ibiza Lodge 23 augustus 2016

Glamping, maar dan nog veel beter!

Ik ben in juli met 3 vriendinnen een aantal dagen verbleven in de mooie lodge. Het is van alle gemakken voorzien en alles klopt. De lodge is tot in het toffe serviesgoed gestyled bij het thema. Veel goede tips gekregen van de eigenaren over de omgeving, fantastische mensen! Van de meest heerlijke ontbijt tentjes tot de beste plek om te dineren, je voelt net een local als je weer op de mooie verborgen plekjes komt. Ik zou er zeker nog eens terug gaan, iedereen zou zich hier perfect kunnen vermaken. Voor ieder wat wils en ik raad het dan ook iedereen aan om in een van de lodges te verblijven van STOERbuiten.

Frederique Populier Ocean Lodge 8 augustus 2016

Prachtig omgebouwde stacaravan, een kleine droom

Het was een plezier hier te vertoeven, Alles is tot in detail uitgewerkt, van slaapkamer tot in de wc, een prachtig terras en op een prachtig stuk grond. Op de mooiste camping van Zeeland, "den Osse”. Beter dan een hotel, geloof me maar.

Marc Boydens Jungle Lodge 27 juli 2016

Geweldig mooi!

Het pinksterweekend 3 dgn in de Jungle lodge geslapen met mijn kinderen. Alles was op en top verzorgd! De lodge ziet er echt prachtig uit en alles klopt gewoon! Helemaal fantastisch! Beddengoed, handdoeken, theedoeken, nespresso... Alles is aanwezig.!! Buiten op de veranda is een heerlijke open haard en een bbq. De kinderen vonden het helemaal geweldig! Leuke instructie lag klaar voor ze om krabbenhengels te maken, en zelfs leuk tijdschriften en boeken waren aanwezig. Strandje dichtbij, supermarkt, buitenzwembad, verse broodjes ’s-morgens... In één woord GEWELDIG!! Echt een aanrader!

Angelique van Tuijl Jungle Lodge 9 juni 2016

Helemaal af!

De opgepimpte stacaravan is helemaal gestyled in het thema. Heel fijn is dat bedden opgemaakt zijn, handdoeken klaar liggen en je direct een vakantiegevoel hebt. Op de ruime veranda met de gezellige buitenhaard is ook ’s-avonds goed toeven. Aan alles is gedacht, tot in de kleinste praktische details, bv BBQ, aanmaakblokjes, plaids, leuke gezellige accessoires, nespresso en ga zo maar door. Er lag een handleiding klaar om krabben te vangen en leuke tips in de omgeving. Wij zijn geen kampeerders, maar wilden deze STOERbuiten caravan wel eens proberen. De kinderen vonden het fantastisch, en voor ons was het met al deze luxe ook heel goed uit te houden!

Merel Schoonmade Ocean Lodge 3 juni 2016

1 9 10 11