Reviews

Goede zorgen en mooie accommodatie

Wij hebben een heerlijke week gehad, wat een supermooie Lodge... We hebben zelfs een avond binnen gezeten (terwijl het eigenlijk te mooi weer was) om van de sfeer/ inrichting te genieten. Heb voor thuis al een paar kussens gekocht om de bohemien sfeer nog vast te houden. Dank je wel voor de goede zorgen en de mooie accommodatie. Ik ga hem zeker aan anderen aanbevelen en we hopen zelf ook nog eens terug te komen.

Danielle van de Laar Bohemian Summer Lodge 15 juli 2018

Echt heel bijzonder

We hebben een lekkere vakantie gehad in Zeeland. Jullie lodges zijn echt heel bijzonder van opzet en met veel smaak ingericht!

Stefanie van de Klis Ibiza Surf Lodge 12 juli 2018

Gewoon doen!

Fantastisch concept op prima locatie. Wij hadden Ocean Lodge voor een weekend en werkelijk aan alles is gedacht. Bij twijfel, gewoon doen!!!

Mathijs Bax Ocean Lodge 6 juli 2018

Een heerlijke week in de Pacific Lodge!

Wat een heerlijke week hebben we gehad in de Pacific Lodge! De lodge is heel leuk aangekleed en zeer compleet ingericht. We hadden super weer, dus konden veel gebruik maken van de prachtige buitenplaats. De bedden waren voor ons (beiden 1.85m) iets te kort, maar het lag heerlijk. Het enige wat wij gemist hebben, was een vriesvakje in de koelkast, maar we mochten gebruik maken van de vriezer bij de receptie. De omgeving is prachtig en er is veel te doen. We komen graag nog eens terug!

Rachel Lindemans Pacific Lodge 15 juni 2018

We zouden zo weer terug willen!

Wat een geweldige dagen hebben we samen met de kids gehad in de prachtige Ocean Lodge! We zouden zo weer terug willen! Het ziet er echt zo mooi uit als in de video. Op de camping zelf was tijdens onze dagen (Meivakantie 2018) niet veel te doen, maar in de omgeving is dan wel weer genoeg te beleven.

Waldo Smeets Ocean Lodge 28 mei 2018

Well equipped and lovely!

Fantastic stay at the Ocean Lodge. The lodge is so well equipped and lovely!

Nicole Beck Ocean Lodge 22 mei 2018