Reviews

Een fantastisch paasweekend

We hebben een fantastisch paasweekend gehad in de Ocean Lodge. Het zag er nog mooier uit als op de foto's. Het is van alle gemakken voorzien, heerlijk geslapen en vooral de avonden op de veranda met open haard waren geweldig. De trampoline naast de lodge was een groot succes voor de kinderen. We komen graag een keer terug!

Merel Hobbelink Ocean Lodge 17 april 2017

Genieten van het campingleven

Afgelopen Pasen hebben we alweer voor de tweede keer een lodge gehuurd bij STOERbuiten op Camping Den Osse. Wij zijn geen kampeerders maar kunnen dankzij deze lodges absoluut van het campingleven genieten. We verbleven nu in de Jungle lodge. Ook hier was alles weer tot in de puntjes verzorgd en was er heel veel aandacht besteed aan de inrichting en het thema. Hoogtepunt blijft voor mij het s avonds buiten zitten bij de veranda haard. We hebben wederom genoten en komen graag nog eens terug.

Nair Martins Jungle Lodge 17 april 2017

Zeer compleet ingericht

Wederom geweldige ervaring in de lodge van STOERbuiten. Zeer complete en smaakvol ingerichte huisjes, heerlijke veranda. Komen graag weer terug.

Marko Hol Ocean Lodge 9 september 2016

Super gezellig en mooi ingericht

We hebben heerlijk genoten van de Jungle Lodge. Super gezellig en mooi ingericht. Het was echt glamping in en om deze lodge!!!

Elles Tiems-van Driel Jungle Lodge 3 september 2016

We voelden ons gelijk thuis

We hebben enorm genoten in de prachtige Ibiza lodge van STOERbuiten. We voelden ons gelijk "thuis" met alle mooie spulletjes, sfeer en leuke locatie. Voor herhaling vatbaar en voor iedereen aan te raden!

Anita van Hartskamp Ibiza Lodge 23 augustus 2016

Glamping, maar dan nog veel beter!

Ik ben in juli met 3 vriendinnen een aantal dagen verbleven in de mooie lodge. Het is van alle gemakken voorzien en alles klopt. De lodge is tot in het toffe serviesgoed gestyled bij het thema. Veel goede tips gekregen van de eigenaren over de omgeving, fantastische mensen! Van de meest heerlijke ontbijt tentjes tot de beste plek om te dineren, je voelt net een local als je weer op de mooie verborgen plekjes komt. Ik zou er zeker nog eens terug gaan, iedereen zou zich hier perfect kunnen vermaken. Voor ieder wat wils en ik raad het dan ook iedereen aan om in een van de lodges te verblijven van STOERbuiten.

Frederique Populier Ocean Lodge 8 augustus 2016