Reviews

Prachtig omgebouwde stacaravan, een kleine droom

Het was een plezier hier te vertoeven, Alles is tot in detail uitgewerkt, van slaapkamer tot in de wc, een prachtig terras en op een prachtig stuk grond. Op de mooiste camping van Zeeland, "den Osse”. Beter dan een hotel, geloof me maar.

Marc Boydens Jungle Lodge 27 juli 2016

Geweldig mooi!

Het pinksterweekend 3 dgn in de Jungle lodge geslapen met mijn kinderen. Alles was op en top verzorgd! De lodge ziet er echt prachtig uit en alles klopt gewoon! Helemaal fantastisch! Beddengoed, handdoeken, theedoeken, nespresso... Alles is aanwezig.!! Buiten op de veranda is een heerlijke open haard en een bbq. De kinderen vonden het helemaal geweldig! Leuke instructie lag klaar voor ze om krabbenhengels te maken, en zelfs leuk tijdschriften en boeken waren aanwezig. Strandje dichtbij, supermarkt, buitenzwembad, verse broodjes ’s-morgens... In één woord GEWELDIG!! Echt een aanrader!

Angelique van Tuijl Jungle Lodge 9 juni 2016

Helemaal af!

De opgepimpte stacaravan is helemaal gestyled in het thema. Heel fijn is dat bedden opgemaakt zijn, handdoeken klaar liggen en je direct een vakantiegevoel hebt. Op de ruime veranda met de gezellige buitenhaard is ook ’s-avonds goed toeven. Aan alles is gedacht, tot in de kleinste praktische details, bv BBQ, aanmaakblokjes, plaids, leuke gezellige accessoires, nespresso en ga zo maar door. Er lag een handleiding klaar om krabben te vangen en leuke tips in de omgeving. Wij zijn geen kampeerders, maar wilden deze STOERbuiten caravan wel eens proberen. De kinderen vonden het fantastisch, en voor ons was het met al deze luxe ook heel goed uit te houden!

Merel Schoonmade Ocean Lodge 3 juni 2016

1 11 12 13