Reviews

BBQ en Buitenhaard goed gebruikt

Wij zijn met onze 3 kids vorige week in de Ibiza Lodge verbleven; de lodge en het buitenverblijf zijn prachtig. Heel sfeervol ingericht. De BBQ en Buitenhaard zijn veelvuldig gebruikt. Direct naast de Ibiza Lodge staat nog een Lodge van STOERbuiten en iets verderop nog 1. Erg leuk omdat daar ook een jong gezin in zat op het verder van wat oudere gasten voorzien veldje. De lodges van STOERbuiten staan verspreid op de camping, kijk dus goed waar je wilt zitten. Het naast gelegen Landal Park heeft een ballenbak en binnenzwembad, erg goed voor de dagen dat het minder weer is. Bij goed weer kan je krabbetjes vangen aan de dijk, daar hebben de kinderen zich uren mee vermaakt. We hebben echt een heerlijke week gehad! Zeker een aanrader.

Marion Ibiza Lodge 14 augustus 2019

Heerlijk buitenterras

We waren heel tevreden over het chalet. Voorzien van alle comfort en gezellig ingericht. Buitenterras heeft grote meerwaarde. Een aanrader!

Simon & Ines Pacific Lodge 22 juli 2019

Heerlijke week Italië

Onze week in de lodge in Italië zit er alweer op helaas. Wat een geweldige lodge op een prachtige plek, prachtig ingericht en van alle comfort voorzien! We hebben het heerlijk gehad.

Marije Breeze Lodge (Italië) 13 juli 2019

Leuke details

Wat een heerlijk chalet! Goed uitgerust en met mooi servies ed. Leuke details zoals kussentjes en plaids voor bij de veranda. Erg rustig en gezellig plekje voor lange avonden.

Desiree Tarifa Lodge 18 juni 2019

Heerlijke avonden bij de haard

Wij vonden het huisje echt super. Heel mooi gedaan, zowel binnen als buiten. We hebben alle avonden heerlijk buiten bij de haard gezeten. Enige dat vooral de kinderen jammer vonden was de minder goede wifi verbinding. Wij raden Stoerbuiten zeker aan bij anderen.

Christianne Tarifa Lodge 12 juni 2019

Prima huisje

Wij hebben genoten van de vakantie en de huisjes waren prima. Ideaal dat we 2 huisjes naast elkaar konden boeken. Enige nadeel, de wifi is wat beperkt.

Peter Ocean en Jungle Lodge 4 juni 2019