Beleef STOERbuiten in de magische Dordogne

apr 03

Op een historisch landgoed in de Dordogne ligt 5-sterrencamping RCN le Moulin de la Pique. Dankzij de oorspronkelijke, kasteelachtige gebouwen en vele magnolia’s ademt het vakantiepark een klassieke, romantische sfeer uit. Aquapark la Pique heeft vier zwembaden, een 45 meter lange glijbaan én een vierdubbele glijbaan.

STOERbuiten is inmiddels gestart met de bouw van een nieuwe lodge. De Breeze lodge wordt uitgevoerd in een zomerse sfeer met een ruim eigentijds interieur, veel lichtinval en een royaal terras, zoals kenmerkend voor STOERbuiten. Het biedt alle comfort voor een optimale buitenbeleving met stoere, natuurlijke en duurzame materialen.

In mei vervoeren we de lodge vanuit de werkplaats van STOERbuiten in ’s-Hertogenbosch naar Belves, waar we ter plekke het terras met veranda en de herkenbare STOERbuiten pergola opbouwen. Vanaf juni komt de splinternieuwe lodge beschikbaar voor de verhuur.

In de omgeving van RCN le Moulin de la Pique is er altijd iets te beleven, zowel voor actievelingen als natuur- en cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele leuke stadjes in de Dordogne of breng een bezoek aan een grot. Of ga op avontuur: paardrijden, boogschieten, paintball, survival, kanoën, raften, en canyoning. Voor een spectaculair uitzicht over de hele Dordogne kun je een rondvlucht maken of langs een rotswand klimmen.

Zowel STOERbuiten als RCN Le Moulin de la Pique streven er naar om een unieke en fijne vakantieplek te creëren. Hoge bomen zorgen voor schaduw, fraai aangelegde tuinen vol bloemen brengen kleur en geur. Op het centrale plein bij het restaurant – een karakteristiek gebouw in traditionele stijl – is het altijd gezellig.  En thuis, in de Breeze lodge is het optimaal genieten onder de pergola.

Vanaf juni 2019 is de STOERbuiten lodge op RCN Le Moulin de la Pique beschikbaar voor verhuur. Kijk voor meer verhuurinformatie op www.stoerbuiten.nl/huren