Genieten van la dolce vita in Italië met STOERbuiten

apr 14

Sfeervolle terrassencamping in Le Marche breidt uit met STOERbuiten lodges. Neem een kijkje op de site om te kijken hoe ze eruit zien!

Midden in Italie, tussen de Apennijnen en Adriatische kust, kijkt u vanuit Camping Village Mar Y Sierra uit over de heuvelachtige vallei van Le Marche, vol wijngaarden, olijfbomen en met in de verte de glinsterende zee. 

In het voorjaar van 2019 komen hier twee nieuwe glamping STOERbuiten lodges te staan. De Breeze lodges worden uitgevoerd in een zomerse sfeer met een ruim eigentijds interieur, veel lichtinval en een royaal terras zoals kenmerkend voor STOERbuiten. Het biedt alle comfort voor een optimale buitenbeleving met stoere, natuurlijke en duurzame materialen.

In mei vervoeren we de lodges vanuit de werkplaats van STOERbuiten in ’s-Hertogenbosch naar San Constanzo, waar we ter plekkehet terras met veranda en de herkenbare STOERbuiten pergola opbouwen. Vanaf juni komen de tweesplinternieuwe lodges beschikbaar voor de verhuur.


Mar Y Sierra is een sfeervolle kleinschalige terrassencamping op 10 kilometer van de Adriatische zee. Je staat al binnen 15 minuten met uw voeten in het zachte zandstand bij Torrette. Ook de camping zelf heeft veel te bieden, voor zowel jong als oud. Met twee zwembaden, een speeltuin, tennisveld en restaurant dat dagelijks is geopend voor ontbijt, lunch en diner met lokale specialiteiten en heerlijke verse houtoven pizza’s. Ook organiseren zij vele activiteiten, zoals fietsexcursies en live muziekavonden. 

In de directe omgeving van San Constanzo vindt u Middeleeuwse steden en dorpen zoals Pesaro, Gradara, Fano en Urbino met adembenemende vergezichten, tal van culturele schatten en natuurschoon. En thuis, in de Breeze lodge is het optimaal genieten onder de veranda.

Vanaf juni 2019zijn de STOERbuiten lodges op Mar Y Sierrabeschikbaar voor verhuur. Kijk voor meer verhuurinformatie op www.stoerbuiten.nl/huren