STOERbuiten en 7Huizen aan Zee bundelen hun krachten

mrt 22

STOERbuiten is gestart met de bouw van vijf nieuwe lodges in hun werkplaats in ‘s-Hertogenbosch. De lodges komen te staan op één van de drie prachtige landerijen van 7Huizen aan Zee in Looperskapelle – een buitenplaats aan de rand van Scharendijke, dichtbij het Noordzeestrand, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer.

Vijf nieuwe duurzame lodges voor optimaal vakantieplezier aan de Zeeuwse kust.

De lodges worden in twee interieurstijlen uitgevoerd, de Land Lodge en de Strand Lodge, met de kenmerkende STOERbuiten elementen zoals een ruime eigentijdse opzet met veel lichtinval en een royaal terras met houtkachel. Het biedt alle comfort voor een optimale buitenbeleving in een natuurlijke uitstraling, gemaakt van duurzame materialen.

7Huizen aan Zee staat voor samenzijn, een buitenplaats waar jong en oud optimaal kan genieten van wat het Zeeuwse land en strand te bieden heeft. De STOERbuiten lodges worden zeer ruimtelijk geplaatst op het erf ‘Buitenplaats de Duif’ en met elkaar verbonden door hidden doors in heggen, een vuurplaats en verschillende outdoor elementen, zoals een hangstoel of schommel.

Het familiebedrijf Groenveld verwelkomt hun gasten al sinds 2017 op hun gecombineerde landbouw- en recreatiebedrijf. Er is een receptie en gezamenlijke Huyskamer op het eerste erf. Hier staan vier appartementen en kun je genieten in de mooie Parktuyn. Op het tweede erf kun je kamperen of logeren in één van de drie zomerhuizen. Binnenkort wordt het derde erf uitgebreid met de vijf lodges van STOERbuiten.

7Huizen aan Zee organiseert ook regelmatig ‘Table d’Hote’ avonden, waarbij wordt gekookt met producten uit de streek en vers van eigen land.

Zowel STOERbuiten als 7Huizen aan Zee streven er naar om een fijne sfeervolle plek te creëren voor hun gasten, waarin de natuur en het samen buiten zijn de verbindende factor is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij hun krachten bundelen voor optimaal vakantieplezier aan de Zeeuwse kust.

Vanaf juni 2019 zijn de STOERbuiten lodges op 7Huizen aan Zee beschikbaar voor verhuur. Neem voor meer verhuurinformatie contact op via ons contactformulier.