STOERbuiten breidt uit!

jan 10

STOERbuiten breidt uit!

We hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten, er zijn drie nieuwe lodges geplaatst op onze bestaande locaties.

Op camping Den Osse bij Brouwershaven kun je nu genieten van de Summer lodge. De lodge bevindt zich aan de vijver midden op de camping. Bij de Summer lodge staat een Bell tent ingericht met twee volwaardige slaapplaatsen. Ontspan op het royale terras in de lounge-zit onder de veranda met open haard of schommel in de hangstoel en geniet van het mooie uitzicht. 

Op camping 7Huizen aan Zee bij Scharendijke hebben we de vijfde lodge neergezet. De nieuwe Land lodge staat op een autenthiek boerenerf direct aan het boerenland bij de andere vier STOERbuitenlodges met een grote gezamenlijke schuur. Op het dakterras van de lodge staat een volledig ingericht tent met twee slaapplaatsen. Deze lodge heeft alles om je vakantie compleet te maken.

Op camping Mar Y Sierra in de Marchen kijk je vanuit de Bella Vista lodge uit op een vallei met in de verte de glinsterende zee. Het royale terras is naast een overdekte veranda met lounge-zit ook voorzien van een heerlijke buitendouche. Het terras is verder uitgebreid met een verlaagd deel waar de ingerichte tweepersoons tent staat. Vanuit de schommelstoel kun je iedere avond genieten van de prachtige zonsondergang.