Op vakantie met meerdere gezinnen: boek een lodge in Frankrijk

mrt 28

Ben je op zoek naar een vakantieadres voor twee gezinnen? Op de Franse camping Les Charmes is het mogelijk twee (of drie) accommodaties naast elkaar te reserveren. Ideaal wanneer je samen met familie of een bevriend gezin op vakantie gaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

In het hart van de Dordogne vind je camping Les Charmes. Een mooie, rustige en natuurlijk gelegen camping met veel faciliteiten (lees hier meer). Deze is al jaren populair onder gezinnen met jonge kinderen vanwege de vele faciliteiten en ligging. Hier vind je sinds dit jaar drie Belves vakantie lodges.

De sfeer van een camping, maar toch een eigen huisje
De duurzame lodges zijn van alle gemakken voorzien en zijn geschikt voor 4-5 personen. Ze hebben een eigen unieke stijl. Een lodge bestaat altijd uit een binnen- en een ruim buitendeel met (overdekt) terras, zodat je ‘s zomers buiten kunt leven. Binnen is een woonkamer met een ruime loungebank en een eethoek. Verder heeft iedere lodge een volledig ingerichte keuken, een badkamer met inloopdouche en eigen sanitaire voorzieningen. In de slaapkamers staan de bedden opgedekt klaar en er is airconditioning aanwezig. Het terras biedt genoeg plek om samen te tafelen en te genieten van lange zomeravonden.

De lodges liggen dicht bij het zwembad en toch midden in het groen. Ben je op zoek naar een eigen plek om je even terug te trekken en toch lekker dicht bij elkaar? Als je in je boeking aangeeft dat je met twee gezinnen komt, dan zorgen wij voor een reservering van twee lodges naast elkaar. We denken graag met je mee.

Deze zomer samen naar Frankrijk? Bekijk de beschikbaarheid.