Boek jouw verblijf op een familie camping voor kinderen in Frankrijk

feb 10

Ken je de STOERbuiten lodges in Frankrijk al? Sinds dit seizoen zijn we uitgebreid naar drie lodges in de Dordogne. Je zult je snel thuis voelen op Camping Les Charmes in het plaatsje Saint-André-d’Allas. Dit is met uitstek een kindvriendelijke camping. Voor kinderen tot ongeveer 12 jaar heeft het alles in huis, waardoor zij zich zeker niet hoeven te vervelen! Want zeg nu zelf, als de kinderen het naar hun zin hebben, kan de hele familie écht van de vakantie genieten.Op zoek naar vermaak op onze camping les Charmes? Er zijn genoeg opties:

  • Sinds 2022 is er een vernieuwde speeltuin aangelegd met een airtrampoline, schommels, klimrekken en er zijn tafeltennistafels. Aan de rand van het bos kun je lekker een potje voetballen of badmintonnen.
  • In een van de twee zwembaden kunnen de kinderen heerlijk afkoelen, spelen en genieten van het water. Voor extra waterplezier kun je eindeloos van de dubbele glijbanen af. Mocht het wat frisser zijn dan wordt het zwembad overdekt.

In de buurt van de camping zijn er ook diverse kindvriendelijke activiteiten, zoals kanoën, klimmen of zwemmen in een van de nabijgelegen rivieren of zwemparken. Ook zijn er grotten in de nabije omgeving die zeker een bezoekje waard zijn, zoals Les grottes du Roc de Cazelle. Onderweg kom je verschillende dorpjes tegen die geheel tegen de rotsen liggen, zoals la Roque-Gageac. Voor de echte sensatiezoekers kun je ook quad rijden of je uitleven op een klimparcours in de bossen.

Zijn je kinderen uitgespeeld? De lodges van STOERbuiten hebben alle drie een groot terras van ongeveer 40m2. Hier vind je naast een eettafel ook een buitenkeuken en een lekkere hangstoel. De lodges staan dichtbij het zwembad en zijn centraal gelegen op de overzichtelijke en kleine camping, wat ideaal is voor kinderen.

Benieuwd naar de beschikbaarheid van onze lodges op deze camping? Bekijk deze hier.