STOERbuiten lodges op
Camping Den Osse, Brouwershaven

Aankomst en vertrek
Selecteer uw gewenste aankomstdag
Niet geselecteerd
Selecteer uw gewenste aankomstdag

9 accommodaties gevonden

Pagina 1 van 1 - 9 accommodaties in totaal

Camping nabij het grevelingenmeer

Op een prachtige plek nabij het Grevelingenmeer en op korte afstand van het Noordzeestrand ligt Camping Den Osse. Je kunt hier genieten in een unieke STOERbuiten lodge. Op deze camping vind je gastvrijheid, rust, ruimte en gezelligheid.

Er is een verwarmd buitenbad met kinderbad (vanaf Hemelvaart geopend), bakkerij, tennisbaan, speeltuinen, kinderboerderij en visvijvers. In de zomermaanden is er een animatie team aanwezig en worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Toprecreatie het animatie team voor de kinderen is van 16 juli t/m 19 augustus 2022. 

Den Osse zwembad
Den Osse tennisbaan
Den Osse visvijver

Jouw manier van vakantie vieren? 
Huur dan een STOERbuitenlodge! 
Boek nu je favoriete plekje.

Familie weekend?

Diverse lodges staan bij elkaar in de buurt en dat is ideaal voor als je met twee gezinnen of samen met vrienden wilt reserveren.

Locatie Den Osse: De Ocean (145) en Jungle ( 146) lodges staan naast elkaar. De Ibiza (189)  en Ibiza Surf (190)  lodges staan ook naast elkaar, met daarbij in de buurt de Mountain (192) en de Bohemian Summer (197) lodges.

De omgeving van
Camping Den Osse, Zeeland

De glamping lodges van STOERbuiten liggen dichtbij het water en diverse duikspots. Op een paar honderd meter van de camping vind je een supermarkt, een surf- en zwemstrandje en de jachthaven. De zee is 8 minuten met de auto van de camping verwijderd, dus je bent zo bij het strand op de Brouwersdam. Op de dam is er een aanbod van verschillende (water)sportactiviteiten zoals blowkarten, kitesurfen, windsurfen en golfsurfen.

Locatie's STOERbuiten Den Osse

Camping Den Osse

Blankersweg 4, 4318 TV  Brouwershaven •  0111-691514  •  www.campingdenosse.nl