Hoe is het weer in Zeeland?

jan 28

Ga je een weekendje of een week naar Zeeland? Bekijk hier hoe het weer is in de maand dat jij naar Zeeland gaat.

Duik het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsduik in de Noordzee. Blijf er niet al te lang in, het water is nog lekker koud. In januari en in februari is de gemiddelde maximumtemperatuur 6 graden. De gemiddelde minimumtemperatuur is 2 graden. Een trui en een paraplu zijn zeker nodig in deze maanden. Ga heerlijk uitwaaien tijdens een strandwandeling.

In de maanden maart en april wordt het weer al warmer. De temperatuur stijgt van 6 graden naar gemiddeld 12 graden. Het wordt weer lente, en er komen weer kleuren op de bladeren. Een wandeling onder de kleurrijke bomen en de bloeiende bloemen doet de mens altijd goed. De camping gaat open en de eerste nachten in een STOERbuitenlodge kunnen geboekt worden.

In het voorjaar is het heerlijk in Zeeland, een briesje, een zonnetje, gemiddeld 19 graden. Tijd om pootje te baden in de zee en lekker te zonnen op het strand met een ijsje. Op camping Den Osse opent het zwembad met zonneterras.

In juli en augustus telt Zeeland een gemiddelde temperatuur van 21 graden. Het zeewater is gemiddeld 18 graden. Vergeet de zonnebrand en je zonnebril niet mee te nemen, de zon schijnt fel en voor je het weet ben je verbrand. Tijd om een duik te nemen in het water.

In september blijft het nog heerlijk weer. De temperatuur is gemiddeld 18 graden. Het water heeft ook nog een lekkere warme temperatuur. In de avonden kan het afkoelen en is het verstandig om een jas aan te doen tijdens het sterrenkijken, maar met de haard aan onder de veranda kun je nog lange avonden buiten genieten.

De laatste drie maanden van het jaar is het geen zwemweer meer. De temperaturen zijn gemiddeld niet hoger dan 14 graden. Het kan zelfs afkoelen tot een gemiddelde van 3 graden. Een lekkere warme jas en een dikke trui zijn verstandig om mee te nemen tijdens een bezoekje langs de pier.

Kom samen met je gezin uitwaaien in Zeeland in onze STOERbuitenlodges. Kijk voor meer informatie op www.stoerbuiten.nl