Boeken voor seizoen 2021!

nov 26

Het nieuwe seizoen begint natuurlijk pas in april, maar boeken is nu al mogelijk. Wil je graag zeker zijn van een STOERbuitenlodge voor het seizoen van 2021, boek dan nu jouw favoriete plekje. Je vindt STOERbuitenlodges op de volgende locaties:

Camping Den Osse In Brouwershaven
Op een prachtige plek nabij het Grevelingenmeer en op korte afstand van het Noordzeestrand ligt Camping Den Osse. Je kunt hier genieten in een unieke STOERbuiten lodge. Op deze camping vind je gastvrijheid, rust, ruimte en gezelligheid. Er is een verwarmd buitenbad (vanaf Hemelvaart geopend), bakkerij, tennisbaan, speeltuintjes, kinderboerderij en visvijvers. In de zomermaanden is er een animatie team aanwezig en worden er diverse activiteiten georganiseerd. Boeken kan vanaf 29 maart tot 1 november 2021.

Minicamping 7huizen aan Zee In Scharendijke
7Huizen aan zee is een sfeervolle minicamping vlakbij zee en het Grevelingenmeer! 7Huizen aan Zee staat voor samen zijn, een buitenplaats waar jong en oud optimaal kan genieten van alles wat het Zeeuwse land en strand te bieden heeft. De gastheer Tom en gastvrouw Pauline doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. 7Huizen aan Zee organiseert ook regelmatig ‘Table d’Hote’ avonden, waarbij wordt gekookt met producten uit de streek en vers van eigen land. De STOERbuiten lodges kenmerken zich door de extra grote plaatsen met veel privacy. Boeken kan vanaf 29 maart tot 1 november 2021.

Camping Mar Y Sierra, le Marche, Italië
Camping Mar y Sierra is een kleinschalige terrassencamping in de Marche, met een heerlijk zwembad. Je kijkt uit over de vallei en je ziet de zee in de verte glinsteren. Er zijn tál van wandelpaden en vele kleine droomplaatsjes in de buurt. Het restaurant Mar y Sierra is ondergedompeld in een groene oase op de prachtige heuvels van San Costanzo. Het is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner, en er is een prachtig terras van waar je kunt genieten van het oog verblindende uitzicht over de vallei. Heerlijk eten en drinken in een ontspannen sfeer, genieten van la dolce vita. Boeken kan vanaf 5 april tot 27 september 2021.

Uitbreiding Mar Y Sierra, 
We zijn druk bezig met het uitbreiden van de STOERbuitenlodges op camping Mar Y Sierra. Houdt onze social media en de website in de gaten voor meer informatie!

Kom genieten met je gezin in een STOERbuitenlodge in Zeeland of Italië. Onze glamping vakantiehuisjes bieden een exclusieve glampingervaring en zijn ideaal voor een vakantie met familie en vrienden. Kijk op www.stoerbuiten.nl voor meer informatie.