Boeken voor het nieuwe seizoen mogelijk!

nov 01

Het nieuwe seizoen begint natuurlijk pas in april, maar boeken is nu al mogelijk. Wil je graag zeker zijn van een STOERbuitenlodge voor het seizoen van 2020, boek dan nu jouw STOERbuitenlodge. Je vindt STOERbuitenlodges op de volgende locaties:

Camping Den Osse In Brouwershaven
Op een prachtige plek nabij het Grevelingenmeer en op korte afstand van het Noordzeestrand ligt Camping Den Osse. Je kunt hier genieten in een unieke STOERbuiten lodge. Op deze camping vind je gastvrijheid, rust, ruimte en gezelligheid. Er is een verwarmd buitenbad met kinderbad (vanaf Hemelvaart geopend), bakkerij, tennisbaan, speeltuinen, kinderboerderij en visvijvers. In de zomermaanden is er een animatie team aanwezig en worden er diverse activiteiten georganiseerd. Boeken op camping Den Osse kan vanaf 3 april tot 26 oktober 2020.

Minicamping 7huizen aan Zee In Scharendijke
7Huizen aan zee is een sfeervolle minicamping vlakbij zee en het Grevelingenmeer! 7Huizen aan Zee staat voor samen zijn, een buitenplaats waar jong en oud optimaal kan genieten van alles wat het Zeeuwse land en strand te bieden heeft. 7Huizen aan zee is een sfeervolle minicamping vlakbij zee en het Grevelingenmeer! 7Huizen aan Zee staat voor samen zijn, een buitenplaats waar jong en oud optimaal kan genieten van alles wat het Zeeuwse land en strand te bieden heeft.

RCN le Moulin de la Pique, Dordogne, Frankrijk
Op een historisch landgoed in de Dordogne ligt 5-sterrencamping RCN le Moulin de la Pique. Dankzij de oorspronkelijke, kasteelachtige gebouwen en magnolia’s ademt het vakantiepark nog een klassieke, romantische sfeer. Luxe en weelde staan hier centraal. De combinatie van het sprookjesachtige decor en alle moderne voorzieningen maakt het vakantiepark een waar paradijs. Ook voor kinderen is het een paradijs, aquapark la Pique heeft maar liefst vier zwembaden, een 45 meter lange glijbaan én een vierdubbele glijbaan. Boeken op camping RCN le Moulin de la Pique kan vanaf 26 april tot 26 september 2020

Mar Y Sierra, le Marche, Italië
Camping Mar Y Sierra is een sfeervolle kleinschalige terrassencamping in de Marche. Je kijkt vanuit deze rustige terrassencamping uit over de vallei en bij helder weer zie je zelfs de zee in de verte glinsteren. Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje en een zwembad. Ze bieden fietsexcursies aan en er zijn tál van wandelpaden en droomplaatsen in de buurt. Het Restaurant-Pizzeria Mar y Sierra is ondergedompeld in een groene oase op de prachtige heuvels van San Costanzo. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ze beschikken over een grote eetzaal, een prachtige buitenruimte met uitzicht op twee mooie zwembaden en een terras dat grenst aan speeltoestellen. Heerlijk eten en drinken in een ontspannen sfeer, genieten van la dolce vita. Boeken kan vanaf 6 april tot 20 september 2020.

Dus kom genieten met je gezin in een STOERbuitenlodge in Zeeland, Frankrijk of Italië. Onze glamping vakantiehuisjes bieden een exclusieve glampingervaring en zijn ideaal voor een vakantie met familie en vrienden. Kijk op www.stoerbuiten.nl voor meer informatie.